Κατάλογος| ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Θα δεχθούμε επιστροφή εμπορευμάτων στην αρχική και αχρησιμοποίητη κατάσταση, υπό την προϋπόθεση ότι όλες οι ετικέτες επισυνάπτονται και συνοδεύονται από μια πρωτότυπη απόδειξη εντός 30 ημερών από την αγορά στο We. Δώρα που αγοράστηκαν στις Μπορούμε να επιστραφούν μόνο για πίστωση στο κατάστημα ή να ανταλλάσσονται εντός 60 ημερών από την αρχική αγορά. Επιτρέψτε 7 εργάσιμες ημέρες για τον χρόνο διέλευσης αποστολής. Για να διασφαλίσουμε μια θετική εμπειρία αγορών για όλους τους πελάτες μας, εάν εντοπίσουμε ένα παράλογο μοτίβο επιστροφών, ενδέχεται να περιορίσουμε ή να αρνηθούμε μελλοντικές συναλλαγές από αυτούς τους πελάτες. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να τερματίσουμε λογαριασμούς και να περιορίσουμε τις αγορές κατά την αποκλειστική επιχειρηματική μας κρίση.


Οικιακός
Οι επιστροφές θα διεκπεραιωθούν εντός 5 - 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή. Οι επιστροφές χρημάτων θα πρέπει να εμφανιστούν στον λογαριασμό σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών μετά την επεξεργασία. Λάβετε υπόψη ότι τα στοιχεία ενδέχεται να υποβληθούν σε χωριστή επεξεργασία, θα λάβετε ξεχωριστά email επιβεβαίωσης επιστροφών. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για επιστροφή χρημάτων ή αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή κακής διαχείρισης ενός πακέτου επιστροφής. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή οποιουδήποτε εμπορεύματος δεν πληροί τις απαιτήσεις επιστροφής μας.


Είδη ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Τα είδη που αγοράζονται ως "ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ" δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή, ανταλλαγή ή πίστωση χωρίς εξαίρεση και τα εμπορεύματα πωλούνται ως έχουν. Οι προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των κουπονιών και των κωδικών προσφοράς, δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε αγορές τελικής πώλησης.
 

Copyright © 2024 gaborgreece.com.